HONDA CB500 | FORUM HONDA CB500 MALAYSIA

Registration Agreement

Tujuan forum ini diwujudkan adalah untuk kita sama-sama berkongsi pendapat atau pengalaman selama menggunakan jentera Honda versi CB500. Ianya juga bertujuan untuk merekodkan sebarang perbincangan yang akhirnya dapat memberi manafaat atau sumber rujukan kepada pengguna baru motorsikan versi CB500 dimasa akan datang.

Adalah dengan ini anda bersetuju, melalui penggunaan forum ini, anda tidak akan memposting apa-apa bahan yang palsu, memfitnah, tidak tepat, kasar, kasar, benci, melecehkan, lucah, tidak senonoh, berorientasikan seksual, mengancam, menyerang privasi seseorang, bahan dewasa , Atau sebaliknya melanggar mana-mana undang-undang Persekutuan Antarabangsa dan sebagainya. Anda juga bersetuju untuk tidak menyiarkan apa-apa bahan berhak cipta kecuali anda memiliki hak cipta atau anda telah memberi persetujuan bertulis daripada pemilik bahan berhak cipta. Spam, iklan, surat berantai dan skim piramid, juga dilarang di forum ini.

Sila ingat bahawa kami tidak memantau secara aktif mesej yang disiarkan, oleh itu kami tidak bertanggungjawab terhadap kandungan yang terkandung di dalamnya. Kami tidak menjamin ketepatan, kesempurnaan, atau kegunaan sebarang maklumat yang dibentangkan. Mesej yang disiarkan menyuarakan pandangan penulis, dan tidak semestinya pandangan forum ini, kakitangannya, anak syarikatnya, atau pemilik forum ini. Sesiapa yang merasakan bahawa mesej yang disiarkan adalah tidak menyenangkan digalakkan untuk memaklumkan pentadbir atau moderator forum ini dengan segera. Kakitangan dan pemilik forum ini berhak untuk membuang kandungan yang tidak menyenangkan, dalam tempoh masa yang munasabah, jika mereka menentukan penyingkiran itu diperlukan. Ini adalah proses manual, bagaimanapun, sila sedar bahawa mereka mungkin tidak dapat menghapus atau mengedit mesej tertentu dengan segera. Dasar ini juga digunakan untuk maklumat profil ahli.

Anda akan bertanggungjawab sepenuhnya terhadap kandungan mesej anda yang disiarkan. Pemilik forum ini juga berhak untuk mendedahkan identiti anda (atau sebarang maklumat lain yang berkaitan yang dikumpulkan dalam perkhidmatan ini) sekiranya berlaku aduan rasmi atau tindakan undang-undang yang timbul daripada sebarang keadaan yang disebabkan oleh penggunaan forum ini.

Anda mempunyai keupayaan, seperti yang anda mendaftar, untuk memilih nama pengguna anda. Kami menasihatkan supaya anda menyimpan nama yang sesuai. Dengan akaun pengguna ini yang akan anda daftar, anda bersetuju untuk tidak memberikan kata laluan anda kepada orang lain kecuali pentadbir, untuk perlindungan dan alasan sah. Anda juga bersetuju untuk TIDAK PERNAH menggunakan akaun orang lain untuk apa-apa sebab. Kami juga SANGAT mengesyorkan anda menggunakan kata laluan yang kompleks dan unik untuk akaun anda, untuk mencegah kecurian akaun.

Selepas anda mendaftar dan log masuk ke forum ini, anda akan dapat mengisi profil terperinci. Adalah menjadi tanggungjawab anda untuk mengemukakan maklumat yang bersih dan tepat. Apa-apa maklumat pemilik atau kakitangan forum yang menentukan tidak tepat atau tidak sesuai akan dikeluarkan, dengan atau tanpa notis terlebih dahulu.

Sila ambil perhatian bahawa dengan setiap posting, alamat IP anda direkodkan, sekiranya anda perlu diharamkan dari forum ini atau dihubungi oleh ISP anda. Ini hanya akan berlaku sekiranya berlaku pelanggaran utama perjanjian ini.

Perhatikan juga bahawa perisian meletakkan kuki, fail teks yang mengandungi bit maklumat (seperti nama pengguna dan kata laluan anda), dalam cache penyemak imbas anda. Ini HANYA digunakan untuk memastikan anda masuk / keluar. Perisian ini tidak mengumpul atau menghantar sebarang bentuk maklumat lain ke komputer anda.


Powered by EzPortal